Evenimentele Sport Analityk
CUM TE ÎNREGISTREZI?

Evenimentele SportAnalytik sunt organizate de regula in weekend si durează între 3 și 4 ore. Copilul tau va participa la activitățile de încălzire și apoi se va alătura unei mici echipe conduse de unul dintre antrenorii noștri. Copiii sunt grupati astfel incat sa aibă vârste similare. După încălzire, echipa trece prin mai multe activități fizice distractive, fiecare având ca scop măsurarea unei abilități unice.

Întregul eveniment este distractiv, interactiv si ofera o experiență plăcută și memorabilă pentru copilul dumneavoastră. Scopul nostru este ca fiecare copil care participa să plece plin de entuziasm cu privire la talentele nou descoperite și motivat să fie activi.

Cat costa?
Tariful fiecarui eveniment difera in functie de locatie si anvergura acestuia. Te rugam sa alegi un eveniment de mai jos pentru a afisa pretul.

Ce voi primi?
Pe langa activitatile interactive si distractive, vei primi si cate un raport de abilitati fizice si sportive pentru copilul tau. Raportul contine rezultatele obtinute de acesta, ofera o comparatie cu cei de aceeasi varsta, dintr-o baza de date de peste 400.000 de copii. De asemenea, in raport sunt recomandate sporturile potrivite pentru copilul tau si o evaluare in doua sporturi alese de parinte.

Rapoarte exemple: Raport Abilitati, Raport Sportiv.

Încearcă un
Eveniment Sport Analytik


Ia-ți o jumătate de zi și vino să trecem printr-o varietate de jocuri sportive, într-un mediu distractiv și fără presiunea competiției.


La final, fiecare copil pleacă acasă cu o evaluare personală, o recomandare a celor mai potrivite sporturi în funcție de abilitățile sale fizice native.


Click pe evenimentele de mai sus pentru detalii și înscrieri

Cum văd copiii SportAnalytik

Barry Goliath Antrenor de atletism
I-am testat, cu ajutorul SportAnalytik, pe câțiva dintre alergătorii noștri. A fost perfect să pot primi rapoartele privind performanțele lor. În felul acesta îmi pot planifica antrenamentele pentru fiecare atlet în parte. Recomand tuturor antrenarilor.
Vlasta Mama Anei
Eram curioasă de cum se compară Ana cu alți copii de aceeași vârstă și care sunt sporturile potrivite pentru ea. Rezultatele mi-au confirmat ipotezele și sunt fericită.
Natalia 5 ani
A fost fantastic! În special, la final, când toți copiii aplaudau!
Kaja 11 ani
Dansul, dar și alte activități m-au ajutat să fiu într-o formă fizică bună. Rezultatele au confirmat asta. În același timp, mi-au arătat și zonele la care ar trebui să lucrez extra.

Fotografii de la
evenimentele noastre